24 Aralık 2008 Çarşamba

E ile Başlayan Ruya Tabirleri

eğlence
Büyük bir mutluluktan sonra tekrar eski halinize döneceksiniz demektir. Dedikodu olarak da yorulur.

ejderha
Ejderha benzer korkunç bir hayvan görmek, hasımlarınızı yenebileceğinize.işaret.eder.

ekin
Rüyada ekin bicmek, güc seyi kolaylastirmaga ve cabuk elde edilen rizka isarettir. bazen de ekin biceni görmek, helake ve mevizeye isarettir. bir kimse rüyada bir yerde ekin bictigini görse eger o yerde harp varsa ora halki helak edilir. eger bicilen ekin kendisinde harp olmayan bir sehirde ise, allah'in (cc.) kilici olan veba gibi hastaliklara isarettir. eger bicilen ekin carsilardan birisinde ise o carsi balkinin menfaatlerinin cokluguna, alisverisleri iyi gidip yaptiklari ticaretten kazanc saglamalarina isarettir. eger bicilen ekin mescid ve hayir yerlerinden bir camide olursa, ekin de bizzat halkin kendisi biciyor ve tanimadigi kimse de yoksa, her bicen kimse icin meydana gelecek ücretlere ve sevaba isarettir. kemale erdikten sonra bicilmis ekini cift öküzlerinin önüne atmak, ekindeki iyilige ve afetten uzak olmasina isarettir. ekin kemale ermemisse ziraata eri secek afete yahut yiyeceklerin pahaligina isarettir. ekin bicmek, onu bicen icin mükafat olarak nail olacagi sevaba isarettir. ekinin mevsimsiz olmasi ölüm ve savastir. eger bicilen ekin yesil olursa, genclerin ölmesine, beyaz ise ihtiyarlarin ölmesine isarettir. bicilmis ekin icerisinde yürüdügünü gören kimse mücahid saflarinda bulunur.

ekmek
Rüyada ekmek hayırdır. Rüyasında ekmek gören kişi çok kısa bir süre sonra muradına erecek, iş yaşamında başarılı olacak, bol para ve berekete kavuşacak demektir. Ekmek kabuğu kesmek çözümü çok zor bir sorunu çözümlemek demektir. Fırından yeni çıkmış ekmek görmek ya da kokusunu almak, para darlığından kurtulacağınıza işarettir.Buğday ekmeği görmek belirsiz olan önemli işler yoluna girecek demektir. Darı ekmeği biraz zorluk ve sıkıntıdan sonra refaha ulaşılacağına yorulur. Arpa ekmeği para durumunuzda beklenmedik bir miktarda artış işaretidir. Nohut ekmeği kazancınızda azalma olacağını ancak sağlığınızın iyiye gideceğini işaret eder. Çavdar ekmeği ruh sıkıntısından kurtulmak demektir. Yufka ekmeği büyük bir mutluluğa ulaşılacak anlamındadır. Ekmek kesmek: Bir işi sonuçlandırmak anlamına gelir.

ekşi
Rüyada ekşi bir şey yemek kötü bir havadis demektir.

el
Güzel eller, başarı ve ün kazanacağınıza, bir sanat koluyla uğraşılıyorsa başarılı olunacağına işarettir. Kuvvetli eller, o rüyayı gören kişinin işlerinde başarılar elde edeceğine üst kademelere çıkacağına işarettir. Rüyada görülen eller, o rüyayı gören şahsı işaret ediyorsa rüyayı gören bir süre önce bir dostuna kırılmış ve kırıldığı bu dostuyla uzlaşmaya çalışmalıdır demektir. Çirkin bakımsız eller, fakirlik ve hayal kırıklığı demektir. Ellerindeki zinciri çıkaran iyi bir fırsat yakalar.

el sıkışma
Musafaha yapmak haklı ve hayırlı olan tarafı tutmaya, alış veriş yapmaya, faydalı şeylere, günahlardan arınmaya, başa gelen bir musibetten kurtularak iş ve düzeninin yeniden yararlı hale gelmesine delalet eder.

el tutmak
Musafaha yapmak haklı ve hayırlı olan tarafı tutmaya, alış veriş yapmaya, faydalı şeylere, günahlardan arınmaya, başa gelen bir musibetten kurtularak iş ve düzeninin yeniden yararlı hale gelmesine delalet eder.

elbise
Rüyada eski elbiseler görmek, sürekli varlık içinde olacağına yorulur. Rüyada fakirlere elbise dağıtmak, o rüyayı gören şahsın, çok önceden yaptığı sonradan unuttuğu bir iyiliğin karşılığını alacağı anlamındadır. Rüyada elbise veya kumaş satın almak, son zamanlarda yaptığınız yatırımların karşılığında çok az bir kar sağlanacağına yorumlanır. Şık ve pahalı elbiseler görmek ise, rüyayı görenin insanların dış görünüşüne çok fazla önem verdiğine, bu tutumundan vazgeçmesi gerektiğini haber verir. Lekeli elbise dedikodular ve sıkıntılar yaşanacağını belirtir. Yeşil renkli elbise yakın zamanda emellerinize kavuşacağınız anlamındadır. Yamalı elbise giydiğini gören kimsenin eline para geçer.

elbise askısı
Rüyada elbise askısı görmek, bekar kızlar için "kısmet", delikanlılar için.ise.sıkıntı.olarak.yorulur.

elbise silmek
Rüyada elbise silmek, kötü bir haber geleceği anlamındadır.

eldiven
Rüyada eldiven giydiğini gören kişi kendine seçkin ortamlarda yer bulur demektir. Rüyada yeni bir eldiveni ilk defa giymek, maaşı yüksek bir işin yöneticisi olacağını bildirir. Yırtık veya kirli eldiven görmek, pek iyiye yorulmaz. Başkasına ait eldivenleri almak da pek hayırlı değildir. Eldiveninizi kaybettiğinizi görürseniz, sevdikleriniz sizi terk edecek demektir. Yeni eldivenler, zor günlerden sonra feraha kavuşmak.demektir.

elek
Rüyada elek göreni kişinin arkadaşları hakkında dedikodu yapacaklar demektir.

elektirikçi
Rüyada elektrikçi görmek, yakın zamanda çok para kazandıracak bir işe atılacağınız anlamındadır.

elma
Elma barışın, bolluğun, bereketin, ve paranın işaretçisidir. Rüyada elma görmek her işte şansınızın sizinle beraber olduğunu ifade eder. Elma ağacının altında dinlenmek sevgili ile mutlu bir evlilik yaparlar ve bu evlilik mutluluk getirir anlamındadır. Masa üzerinde elma görmek, çevreniz genişleyecek ve çevrenizden saygı göreceksiniz demektir. Elma yemek uygulamaya koyduğunuz planlarınızın olumlu sonuçlarını alacaksınız anlamındadır. Rüyada elmalı bir şey yemek bir müsabakada ilk üçe girmeye işarettir. Rüyada elma almak kar getirecek bir işe yatırım yapacağının haberidir. Rüyada ağaçtan düşen elmalar görmek önünüze çok sayıda güzel fırsat geleceğine işarettir. Ağaçta elma görmek, yakın zamanda güzel bir haber alacağınız anlamındadır. Elma yeşil, ham, ya da çürükse, gerçekleşmesini istediğiniz hayallerinin olamayacağını bildirir.

elmas
Rüyada elmas şansın iyi olduğuna yorulur. Elmas gören kadın ise varlıklı ve bilgili biriyle; erkek ise anlayışlı, duygusal biriyle evlenecek anlamındadır.

emzik
Rüyada emzik görmek boş söz, tatsız laf, dedikodu, söylenti, sinirlendirici haberdir ama emzik bebeğin ağzında ise hayırlı haberdir.

Kendini begenmis kimselerle tanışıp onların bu haline üzüleceğinize, çocugunuzun emzik emdigini görmek, yakında bir çocuğunuzun daha olacağına, bekar iseniz bir genç kizla tanışarak evleneceğinize delalet eder.

emzirmek
Kadın erkek çocuğunu emziriyorsa; sevinmeye, kız çocuk emziriyorsa rüyayı görenin ağlayacağına işarettir.

engel
Rüyada bir engelin aşılması, kişinin en büyük amacına muradına ermesi demektir. Tüm sorunlara karşı en sonunda başarılı olacağına yorumlanır.

engerek yılanı
Yılan iyiye yorulmaz. Hasımlarınız size bir komplo hazırlıyor demektir. .Adımlarınızı.dikkatli.atmanız.gerektiğine.işarettir.

enişte
Bu Rüya, akrabalarınızın sizi kendi çıkarları için kullandıklarının işaretidir.

Eniştesi olmayan bir kimsenin rüyada eniste görmesi, düsmanina karsi üstünlügüne, her türlü sikintidan kurtulmaya delalet eder. Bir baska rivayete görede: Enistesi olmayan bir kisi rüyada eniştesi oldugunu görse, düsmana galip ve korkudan emin olur. Rüyada eniste görmek sihhat, huzur ve güvenç de isarettir.

enkaz
Rüyada herhangi bir çeşit enkaz görmek, pek iyiye yorulmaz. O rüyayı gören kişinin gireceği ve para yatıracağı işlere dikkat etmesi gerekir demektir.

Hiç yorum yok:

 
porno video izle